Розробка інформаційної системи агрегатного планування - Корнет Владислав Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку джерел з 22 найменувань та додатків. Основний зміст викладено на 40 сторінках, містить 5 рисунків і 12 таблиць. Об’єкт дослідження — процеси агрегатного планування на підприємствах: баланс попиту і пропозиції, управління запасами та ресурсами. Предмет дослідження — інформаційні системи для автоматизації агрегатного планування з використанням математичних та програмних засобів. Мета роботи — створення інформаційної системи агрегатного планування для оптимізації виробничих планів, прогнозування попиту та візуалізації результатів з метою зниження витрат. У першому розділі подано теоретичні засади агрегатного планування, визначено цілі, стратегії та методи. У другому розділі проаналізовано сучасні ІТ-засоби, обґрунтовано вибір моделей і програмного забезпечення. У третьому розділі описано процес розробки системи: постановку задачі, архітектуру, реалізацію модулів прогнозування та оптимізації, результати тестування
Development of an aggregate planning information system
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: агрегатне планування; оптимізація; прогнозування; ARIMA; лінійне програмування; Streamlit; PuLP; SQLite; інформаційна система