Товарознавчо-експертні дослідження асортименту і споживних властивостей віскі та особливості його митного оформлення - Гордей Богдана Василівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто класифікацію віскі, вплив сировини на формування їх споживних властивостей, географію виробництва та асортимент напою, а також особливості митного оформлення елітного міцного алкоголю. Узагальнено об'єкти та наведено методи дослідження споживних властивостей і якості віскі та особливості його дегустаційної оцінки. Проаналізовано географію виробництва, ринок віскі в Україні, споживні властивості, асортиментну пропозицію віскі у торговельній мережі м.Чернівці, проведено дослідження споживних властивостей і якості віскі. Обґрунтовано пропозиції щодо забезпечення товарної пропозиції елітного міцного алкоголю у торговельній мережі
Commodity-expert studies of the assortment and consumption properties of whiskey and the peculiarities of its customs clearance
Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти “магістр” за освітньо-професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: віскі; сировина; одно солодовий; одно зерновий; бленд; ринок; споживні властивості; якість; митне оформлення; код УКТ ЗЕД