Характеристика та розвиток пекарень-кав’ярень в Європі - Таніна Анастасія Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі проаналізовано сутність, значення, особливості створення та специфіку розвитку кав’ярень-пекарень як закладів ресторанного господарства. Розглянуто основні напрями стратегічного розвитку європейського ресторанного бізнесу та визначено можливості їх адаптації в українських реаліях. Обґрунтовано напрями вдосконалення діяльності кав’ярень-пекарень в Україні, зокрема акцент на формуванні унікальності та автентичності закладів, впровадженні сучасних технологій, підвищенні рівня сервісу та персоналізації послуг, забезпеченні екологічної відповідальності, а також розвитку партнерства з місцевими виробниками та участі у локальних подіях. З урахуванням європейського досвіду, запропоновані підходи сприятимуть підвищенню конкурентоспроможності українських кав’ярень-пекарень та розширенню їх клієнтської аудиторії
Branding of hotel and restaurant enterprises: experience of European countries
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: розвиток; ресторанний бізнес; європейський досвід; заклади ресторанної індустрії