Особливості та перспективи розвитку туризму у воєнний та повоєнний періоди - Євочка Віктор Йосипович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Дана кваліфікаційна робота присвячена дослідженню особливостей та перспектив розвитку туризму у воєнний та повоєнний періоди. Проаналізовано теоретичний аспект змісту туризму у зазначені періоди, включаючи визначення поняття воєнного туризму та роль повоєнного туризму у відновленні туристичної інфраструктури. Проведено аналіз світового туризму у воєнний та повоєнний періоди, включаючи різні форми туризму, можливості відновлення туристичної інфраструктури та перспективи повоєнного туризму у сучасному світі. У роботі також описано перспективи розвитку туризму в Україні в післявоєнний період, зокрема розглянуто шляхи подолання негативних наслідків війни та розроблено програми співпраці з міжнародними туристичними агентствами.
Peculiarities and prospects of the development of tourism in the wartime and postwar periods
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: воєнний туризм; повоєнне відновлення; перспективи розвитку туризму; форми туризму; міжнародні туристичні агентства