Розробка web-застосунку для покращення роздільної здатності зображення зі застосуванням нейромережі - Ощипок Олексій Ігорович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел з 16 посилань. Основний зміст роботи викладено на 80 сторінках і містить 9 рисунків та 3 таблиці. Об’єктом дослідження є Web-технології; Предметом дослідження є нейронні мережі, які застосовуються у задачах розпізнавання об'єктів на зображеннях; Метою дослідження є створення програмного комплексу для автоматизації обробки зображень, виділення меж на зображенні у відтінках сірого. В першому розділі досліджені методи покращення роздільної здатності зображень. В другому розділі проведений аналіз можливостей нейромереж. В третьому розділі розроблений web-застосунок покращення роздільної здатності зображень
Development of a web application for improving image resolution using a neural network
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: зображення; роздільна здатність; нейронні мережі