Проєктування операційного процесу сервісних організацій - Артим Нестор Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет., 2025)
Артим Н.Ю. Проєктування операційного процесу сервісних організацій. Комунальне некомерційне підприємство “Стоматологічна поліклініка № 1”, м. Львів. – Рукопис. Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025. У роботі розкрито концептуальні підходи та системні інструменти управління операційними системами сервісних організацій. Розкрито сутність медичної послуги як товару медичного ринку в Україні. Досліджено на засадах системного підходу операційний процес надання медичних послуг у КНП “Стоматологічна поліклініка № 1”. За результатами дослідження обґрунтовано механізм удосконалення проєктування операційного процесу надання стоматологічних послуг .
Designing the operational process of service organizations
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: сервісна організація; операційна система; медична послуга; стоматологічна послуга; операційний процес; проєктування; основні операції; забезпечуючі операції; допоміжні операції