Впровадження концепції здорового харчування в закладах ресторанного господарства - Кок Іван Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу та впровадженню концепції здорового харчування в закладах ресторанного господарства. Проаналізовано світові та національні тенденції розвитку здорового харчування в ресторанному бізнесі, а також нормативно-правову підтримку цього напряму як в Україні, так і за кордоном. Проведено практичний аналіз технологій приготування страв у закладах ресторанного господарства та особливості діяльності ресторану «Леополі». Досліджено досвід впровадження концепції здорового харчування в цьому закладі, що дозволило оцінити ефективність використання інноваційних підходів у кулінарних процесах. Розроблено алгоритм впровадження концепції здорового харчування для ресторанів, проаналізовано ставлення цільової аудиторії до таких змін, а також запропоновано інноваційні технології приготування корисних страв.
Implementation of the Concept of Healthy Nutrition in Restaurant Establishments
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: заклад ресторанного господартсва; здорове харчування.