Дослідження впливу маркетингового середовища на діяльність підприємства - Примак Аліна Сергіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі визначено сутність маркетингового середовища підприємства і наведена характеристика його елементів; розглянути чинники маркетингового оточення та можливі реагування підприємства на їх зміни. Здійснено аналіз вітчизняного ринку лісозаготівлі та виявлені його тренди, визначені чинники маркетингового середовища, які важливі для діяльності ТОВ «Сарни Лісотех» у сучасних умовах. Досліджено вплив маркетингового оточення на підприємство за даними опитування експертів і визначені напрями вдосконалення його діяльності. На цій основі сформульовані висновки і подані рекомендації для вдосконалення маркетингової діяльності підприємства.
Research on the impact of the marketing environment on the activities of the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: маркетингове середовище; діяльність; підприємство; ринок послуг; лісозаготівля; замовники; партнери; конкуренти