Планування PR-кампанії підприємства - Лещишин Богдан Іванович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі для дослідження планування PR-кампаній використано комплекс наукових методів. Аналіз розкладав PR-кампанії на складові для виявлення ключових факторів успіху. Синтез об’єднував дані для формування стратегій. Табличний метод систематизував інформацію, порівнюючи традиційні та цифрові підходи. Порівняльний метод оцінював переваги й недоліки методик планування. Бальна оцінка ранжувала стратегії за ефективністю. Планування визначало етапи кампаній, прогнозування оцінювало тренди, а узагальнення сформувало універсальні висновки. Поєднання методів забезпечило глибоке розуміння та практичні рекомендації для PR-діяльності.
Planning a company's PR campaign
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою «Реклама у бізнесі» зі спеціальності 061 «Журналістика». Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: комунікації; PR; цифровізація; планування PR-програми; позиціонування; автомобілі; цільова аудиторія