Сучасний стан та напрями розвитку гастрономічного туризму на Західній Україні - Майдюк Степан Іванович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі розглянуто сучасний стан та розвиток гастрономічного туризму на базі Західної України. Узагальнено cутність та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму у Західні Україні. Проаналізовано різновиди гастрономічного туризму. Обґрунтовано основні напрями покращення гастрономічного туризму в західних регіонах України. Запропоновано шляхи активізації туристичних потоків у системі гастрономічного туризму.
Current State and Directions of Gastronomic Tourism Development in Western Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: гастрономічний туризм; різновидивиди гастрономіного туризму; туристичні потоки; гастрономічні ресурси