Товарознавчо-експертні дослідження побутових електроінструментів як об’єктів митної ідентифікації - Бедь Микола Володимирович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У дипломній роботі розглянуто стан і тенденції розвитку українського та зарубіжного ринку електроінструментів. Наведені результати моніторингу основних чинників електроінструментів, які впливають на обсяги продажу. Розглянуті класифікація та асортимент електроінструментів, надані товарознавчі характеристики відомих торгових марок. Показано історію заснування та сучасний стан діяльності торгівельної мережі «Епіцентр К», зокрема у м. Мукачево. Обґрунтовано важливість чіткого визначення класифікаційних ознак достатніх для митної ідентифікації. Проаналізовано документи, які подаються разом із митною декларацією для митного оформлення. Розглянуті вимоги до надійності і безпечності електроінструментів.
Commodity-expert research of household power tools as objects of customs identification
Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню магістра за освітньо професійною програмою «Товарознавство та експертиза в митній справі» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Львівський торговельно-економічний університет. – Львів, 2022.
Keywords: ринок електроінструментів; декларування; митне оформлення; класифікація; асортимент; митні документи; ідентифікація в митних цілях; безпечність