Крафтові пивоварні Львівщини: сучасний стан та перспективи розвитку - Магоч Олександра Теодорівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі досліджено сучасний стан розвитку крафтових пивоварень Львівщини як важливого сегмента локальної економіки та туристичної привабливості регіону. Розглянуто особливості функціонування малих пивоварних підприємств, зокрема їхню орієнтацію на якісне, автентичне та екологічно чисте виробництво. Окрему увагу приділено темі використання локальної сировини. Запропоновано напрямки подальшого розвитку крафтових пивоварень регіону, включаючи впровадження екологічних практик, розвиток пивного туризму та підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому і зовнішньому ринках
Craft breweries of Lviv region: current status and development prospects
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. Львівський торговельно- економічний університет. Львів. 2025
Keywords: крафтові пивоварні; Львівщина; сталий розвиток; пивна культура; локальне виробництво; перспективи розвитку