Сучасні тренди розвитку оздоровчого туризму - Хоміцька Ольга Романівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Практична цінність кваліфікаційної роботи полягає у розробці конкретних рекомендацій для впровадження сучасних трендів у сфері оздоровчого туризму, що можуть бути корисними для практиків та дослідників у цій галузі. У роботі досліджено історію розвитку оздоровчого туризму та його основні теоретичні поняття. Дослідили вплив оздоровчого туризму на громадське життя та підкреслили його важливість для суспільства. Особливу увагу приділено застосуванню сучасних трендів у розвитку оздоровчого туризму, звернувши увагу на світові сучасні тренди та їх вплив на оздоровчий туризм. Проаналізували досвід країн Європи у впровадження трендів оздоровчого туризму та також проаналізували сучасні тренди оздоровчо-лікувальних закладів Західного регіону України, акцентуючи увагу на багаті оздоровчо-лікувальні ресурси оздоровчого туризму
Modern trends in medical tourism
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Медичний та оздоровчий туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: сучасні тренди; громадське здоров’я; оздоровчий туризм; впровадження трендів