Товарознавчі дослідження асортименту і якості рулетів бісквітних та особливості їх митного оформлення - Прокопчук Вадим Анатолійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі викладено результати дослідження асортименту рулетів бісквітних. Проведено аналіз українського ринку бісквітних виробів. Наведено аналіз нових науково-практичних напрямків у поліпшенні якості рулетів бісквітних, описано викладено фактори, що виявляють вплив на формування якості цих виробів. Представлено результати дослідження якості відібраних зразків рулетів бісквітних різних виробників у лабораторних умовах. Здійснено товарознавче тестування рулетів бісквітних, що реалізуються у торговельній мережі за певними ознаками. З метою поліпшення якості рулетів бісквітних пропонується новий склад виробу із використанням нової натуральної сировини. За результатами проведених досліджень розроблено і затверджено відповідну нормативну документацію на новий виріб. Особливе місце в роботі посідають питання щодо вивчення особливостей митного оформлення рулетів бісквітних, встановлення коду рулетів бісквітних відповідно з УКТ ЗЕД. Представлено розрахунок митних платежів для умовної партії товару.
Commodity research of the range and quality of biscuit rolls and features of their customs clearance
Кваліфікаційна робота за здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Товарознавство та експертиза в митній справі” зі спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”. ‒ Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: рулети бісквітні; асортимент; якість; товарознавче тестування; митне оформлення