Moderní aspekty vědy: XLIX. Díl mezinárodní kolektivní monografie - Франів Ігор Андрійович (Česká republika: Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o., 2024)
Svazek XLIX mezinárodní kolektivní monografie obsahuje publikace o: utváření a rozvoji teorie a historie veřejné správy; formování regionální správy a místní samosprávy; provádění ústavního a mezinárodního práva; finance, bankovnictví a pojišťovnictví; duševní rozvoj osobnosti; rysy lexikálních výrazových prostředků imperativní sémantiky atd
Moderní aspekty vědy: XLIX. Díl mezinárodní kolektivní monografie / Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o.. Česká republika: Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o., 2024. str. 611
Keywords: Інноваційний потенціал західного регіону України; Регіональна економіка; просторове орієнтування бізнесу; Біоекономіка