Планування рекламної кампанії товарної марки на споживчому ринку - Перетятко Дмитро Іванович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У ході виконання кваліфікаційної роботи на теоретичному рівні доведено необхідність та важливість процесу планування як першого етапу організації проведення рекламних кампаній для продукції виробничого підприємства. Сформульовано та проаналізовано сучасні тренди у рекламній діяльності виробничих підприємств. Розкрито важливість планування рекламної кампанії для бренду як основи забезпечення ефективності маркетингових комунікацій виробничого підприємства. Досліджено процес планування реклами молочної продукції ТМ “Молокія” виробництва ПрАТ “Тернопільський молокозавод”. Вивчено особливості вітчизняного ринку молочної продукції та рекламної діяльності її виробників. Надано характеристику та здійснено аналіз планування рекламних кампаній молочної продукції ТМ “Молокія” виробництва ПрАТ “Тернопільський молокозавод”. Науково обгрунтовано необхідність накопичення даних маркетингових досліджень як основи проведення рекламних кампаній для молочної продукції ТМ “Молокія”. Обгрунтовано засоби та напрями планування рекламної кампанії для нового йогурту ТМ “Молокія”.
Planning an advertising campaign for a brand in the consumer market
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Реклама у бізнесі” зі спеціальності 061 “Журналістика”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: реклама; планування; рекламна кампанія; маркетингові комунікації; молочні вироби; виробництво; ринок; маркетингове дослідження; інформаційне забезпечення; анкетне опитування