Система управління конкурентоспроможністю організації та її ефективність - Стрибко Лілія Петрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У даній роботі проаналізовано зміст поняття “конкурентоспроможність”, визначено критерії забезпечення конкурентоспроможності, наведено показники оцінювання ефективності системи управління конкурентоспроможністю організації. Наведено організаційно-економічну характеристику ТОВ “Берта-сервіс”. Зроблено оцінку рівня конкурентоспроможності ТОВ “Берта-сервіс”. Визначено особливості системи управління конкурентоспроможністю ТОВ “Берта сервіс”. У роботі наведено шляхи підвищення ефективності системи управління конкурентоспроможністю ТОВ “Берта-сервіс”. Запропоновано використання сучасних методів управління конкурентоспроможністю на підприємстві. Визначено стратегічні напрями конкурентного розвитку ТОВ “Берта-сервіс” з врахування умов сьогодення.
System of managing the competitiveness of the organization and its effectiveness
Keywords: система; конкурентоспроможність; управління конкурентоспроможністю; конкуренція; конкуренти; забезпечення конкурентоспроможності