Організація праці менеджера та шляхи її раціоналізації - Сняданко Юрій Петрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У кваліфікаційній роботі ідентифіковано поняття “управлінська праця”, визначено напрями організації праці менеджера. Наведено теоретичні основи організації нормування, розподілу та кооперації управлінської праці. Описано теоретичні засади організації процесу управління на підприємстві. Теоретично обґрунтовано методологію планування особистої роботи менеджера та організування його робочого місця. Проведено організаційно-економічну характеристику ТОВ “Золочівагробуд”. Охарактеризовано напрями організації праці менеджера у ТОВ “Золочівагробуд”. Проведено оцінювання рівня ефективності організації праці менеджера на підприємстві. Охарактеризовано економічну, соціальну та організаційну ефективності організації праці менеджерів підприємства. Названо позитивні та негативні риси в організації робочого місця менеджерів ТОВ “Золочівагробуд”. Сформовано рекомендації щодо раціоналізації праці менеджерів різних рівнів управління.
The organization of the manager's work and ways to rationalize it
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.