Дослідження якості надання послуг у закладах ресторанного господарства - Фанта Катерина Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі здійснено дослідження процесу надання послуг ресторанного господарства, оцінювання їхньої якості та пошук шляхів щодо покращення діяльності ресторанного господарства. Проведено дослідження якості надання послуг ресторанного господарства на прикладі «Paradiso resto pizza». Розглянуто характеристики діяльності ресторану «Paradiso resto pizza». Здійснено дослідження системи управління якістю послуг у ресторанному закладі «Paradiso resto pizza». Надано рекомендації щодо покращення якості надання послуг у ресторанному закладі «Paradiso resto pizza».
Research on the quality of service provision in restaurants
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: якість надання послуг; послуги ресторанного господарства; заклади ресторанного господарства; напрями покращення якості.