Формування системи антикризового менеджменту банківських установ - Клименко Сергій Миколайович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
У роботі висвітлено характерні ознаки та особливості виникнення банківських криз; охарактеризовано сутність та значення антикризового менеджменту банківських установ; окреслено систему антикризового менеджменту банківських установ та особливості її формування. Проведено дослідження специфіки функціонування банківських установ в умовах економічної нестабільності; здійснено аналіз діяльності банківських установ в контексті виявлення кризових явищ; проведено оцінку регулятивних заходів в системі антикризового менеджменту банківських установ. Здійснено економіко-математичне моделювання основних показників діяльності банківських установ з метою запобігання кризових ситуацій; удосконалено механізм антикризового менеджменту банківських установ; окреслено заходи формування середовища для розробки й використання систем антикризового менеджменту в діяльності банків.
Formation of the anti-crisis management system of banking institutions
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022.
Keywords: антикризовий менеджмент; банківська криза; механізму антикризового менеджменту; банківські установи