Проектування та розробка онлайн журналу обліку успішності студентів - Лопушинський Тарас Андрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновку, списку використаних джерел з 31 позицій. Основний зміст роботи викладено на 67 сторінках і містить 7 рисунків. Дана робота присвячена проектуванню та розробці онлайн журналу обліку успішності студентів. Основна мета полягає в створенні ефективного та зручного інструменту для ведення обліку успішності, який полегшить процес управління академічною діяльністю в навчальних закладах. У першому розділі здійснено дослідження предметної області, де розглядаються основні поняття та завдання, пов'язані з веденням журналів обліку успішності. Проведено аналіз існуючих рішень, що дозволяє виявити їхні переваги та недоліки. Другий розділ присвячений основам розробки та аналізу засобів реалізації. Розглядаються основні етапи розробки онлайн журналу, вибір систем керування базами даних, а також аналіз основних інструментів для розробки. Особлива увага приділена вибору допоміжних інструментів, які сприяють оптимізації процесу розробки. У третьому розділі описується процес проектування та реалізації онлайн журналу обліку успішності студентів. Описано проектування бази даних та інтерфейсу користувача, наведено деталі реалізації системи та зроблено огляд функціональних можливостей створеного онлайн журналу. Робота завершується висновками, що підсумовують основні результати дослідження та розробки, а також надають рекомендації щодо подальшого вдосконалення системи.
Design and development of an online student performance tracking journal
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: веб-застосунок; журнал успішності; Microsoft Azure; Microsoft SQL Server