Стратегія менеджменту підприємства та шляхи її удосконалення - Абрагамович Марко Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі оглянуто наукові теоретичні засади процесу стратегічного управління підприємством. Систематизовано класифікацію стратегій менеджменту. Оцінено результати виробничо-господарської діяльності підприємства. Проведено аналіз особливостей та ефективності стратегічного управління ПАТ «Галенергобудпром». Наведено рекомендації щодо усунення виявлених недоліків в процесі стратегічного управління ПАТ «Галенергобудпром» та визначені шляхи подальшої оптимізації цього процесу.
Enterprise management strategy and ways of its improvement
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «магістр» за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: стратегічне управління; стратегія; ефективність; планування; інноваційний розвиток; плинність персоналу; мотивація; антикризова програма; умови невизначенності та воєнного часу