Технології формування корпоративного іміджу на прикладі підприємства - Сидір Вікторія Миколаївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технологій формування корпоративного іміджу на прикладі ТзОВ «Вейпорс». Розглянуто теоретичні основи корпоративного іміджу, його значення для підприємства, ключові компоненти та сучасні технології та інструменти, що застосовуються для його формування. Проаналізовано корпоративний імідж ТзОВ «Вейпорс», зокрема внутрішніх і зовнішніх чинників, що впливають на його формування. Здійснено оцінку маркетингових та управлінських аспектів, які визначають репутацію компанії. Розроблено практичні заходи для вдосконалення корпоративного іміджу ТзОВ «Вейпорс». Запропоновано напрямки оптимізації внутрішніх процесів компанії, вдосконалення системи зовнішніх комунікацій, а також розробку стратегії ефективного позиціонування бренду для зміцнення конкурентних переваг.
Тechnologies for corporate image formation on the example of an enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Реклама у бізнесі” зі спеціальності 061 “Журналістика”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: корпоративний імідж; бренд; управління іміджем; маркетингові комунікації; позиціонування компанії; корпоративна стратегія