Обгрунтування складових маркетингової стратегії комунікацій підприємства - Горончук Віталій-Василь Ярославович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто погляди вітчизняних та зарубіжних науковців щодо сутності маркетингової стратегії комунікацій підприємства, її основних складових, завдань та функцій. Проаналізовано основні напрями та особливості формування маркетингової стратегії комунікацій у сфері послуг. Узагальнено підходи до вдосконалення маркетингової діяльності підприємства загалом. Проаналізовано внутрішнє середовище діяльності підприємства, зокрема його місію та завдання, особливості ведення бізнесу, основні функції та складові маркетингової стратегії комунікацій підприємства, складові комплексу маркетингу. Виявлено основні тенденції розвитку ринку послуг побутового обслуговування загалом та хімчисток зокрема в Україні та специфіку його розвитку в умовах кризи. На основі анкетного опитування клієнтів обґрунтовано напрями вдосконалення маркетингової стратегії комунікацій підприємства. Розроблено рекомендації щодо оптимізації складових маркетингової стратегії комунікацій підприємства.
Justification of the components of the company's marketing communications strategy
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою " Маркетинг" зі спеціальності 075 "Маркетинг". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: маркетинг послуг; маркетингова стратегія комунікацій; маркетингова стратегія комунікацій підприємств сфери послуг; ринок послуг побутового обслуговування; ринок послуг хімчисток; споживачі послуг побутового обслуговування