Удосконалення технології йогуртів з наповнювачами - Музика Олександра Володимирівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена удосконаленню технологічного процесу виробництва йогуртів з наповнювачами. У роботі досить повно розглянуто особливості виробництва йогуртів термостатним і резервуарним способами, проаналізовано сучасні тенденції поліпшення їх нутрієнтного складу та особливості упакування. На основі власних спостережень і проведених експериментальних досліджень підібрана сировина і відпрацьовано удосконалену технологічну схему виробництва йогуртів з рослинними наповнювачами. Проведено контроль якості нових йогуртів. Також розглянуто гігієнічні вимоги та державні санітарні правила до молокопереробних підприємств і заходи щодо особистої гігієни працівників.
Improvement of technology of yogurts with fillers
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Харчові технології” зі спеціальності 181 “Харчові технології”. – Львівський торговельно економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: йогурти; виробництво; сировина; рецептура; технологічний процес; харчова цінність; енергетична цінність; якість; безпечність.