Wellness туризм як інновація туристичного розвитку в Україні - Юсик Анастасія Ярославівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні засади дослідження розвитку wellness-туризму, його сутнісні характеристики та описано методику дослідженння розвитку wellness-туризму. Проаналізовано сучасний стан розвитку wellness туризму в Україні. Проаналізовано інфраструктуру wellness-туризму України та тенденції розвитку wellness-туризму та супутніх секторів у світі та Україні. Досліджено ринок wellness-туризму в Україні. Розроблено низку рекомендацій щодо пріоритетних напрямків розвитку wellness-туризму в Україні. Описано шляхи стимулювання розвитку wellness-туризму в Україні. У практичній частині запропоновано рекомендації щодо удосконалення wellness туризмe як інновації туристичного розвитку в Україні
Wellness tourism as an innovation in tourism development in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 ‟Туризм” освітньо-професійної програми ‟Туризм”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: wellness-туризм; оздоровчий туризм; медичний туризм; оздоровлення; рекреація; туризм; засоби розміщення; ресурсний потенціал