Розробка заходів просування екскурсійних послуг туристичного підприємства - Кельман Михайло Сергійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
Практична цінність кваліфікаційної роботи полягає в тому, що розроблені методи аналізу, розрахунки та рекомендації можуть бути використані туристичними підприємствами, що займаються організацією екскурсійних послуг. Це означає, що впровадження запропонованих стратегій та інновацій може покращити якість обслуговування туристів, збільшити привабливість України. Кваліфікаційна робота містить практичні рекомендації щодо популяризації пріоритетних напрямів та запровадження інноваційних тенденцій для розвитку екскурсійної діяльності в Україні. Це допоможе розширити можливості туристичного ринку та забезпечити комфортний та безпечний відпочинок для всіх категорій екскурсантів.
Development of measures to promote excursion services of a tourist enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» освітньо-професійної програми «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.