Організація розважальних послуг в закладах ресторанного господарства - Мельник Ярослав Мар’янович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі досліджено історію та еволюцію розважальних послуг у ресторанах, визначено їхні основні види та роль у розвитку закладів ресторанного господарства. Розглянуто організаційні аспекти впровадження розважальних програм на прикладі успішних кейсів ресторанів Львова, що дозволяє виокремити ефективні підходи та інновації у цій сфері. Проведено аналіз потреб і уподобань цільової аудиторії, що є ключовим фактором у формуванні релевантних розважальних послуг. Окрему увагу приділено оцінці впливу розважальних програм на фінансові показники закладів, зокрема, на зростання середнього чека, збільшення відвідуваності та підвищення лояльності гостей. Визначено перспективи розвитку розважальних послуг у ресторанному господарстві, з акцентом на інноваційні формати та адаптацію до сучасних тенденцій ринку
Organization of Entertainment Services in Restaurant Establishments
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: розважальні послуги; ресторанне господарство; організація розваг; гастрономічний сервіс; цільова аудиторія