Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг - Колектив авторів (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У збірнику опубліковано матеріали ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг». На основі теоретичних та експериментальних досліджень представлено інноваційні досягнення в управлінні асортиментом, якістю та безпечністю товарів і послуг, митній справі, торгівлі, економіці, підприємництві та логістиці, менеджменті, маркетингу, туризмі, індустрії гостинності та харчових технологіях. Запропоновано шляхи створення нових підходів у даних напрямках.
Innovations in managing the range, quality and safety of goods and services
Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : Матеріали ХІІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції : (Львів, 04 грудня 2025 року) : тези доповідей / Відп. ред. Б. Б. Семак. Львів : Видавництво «Растр-7», 2025. − 385 с.
Keywords: інновації; управління якістю; асортимент; товари і послуги; товарознавство; митна справа; харчові технології; торгівля; підприємництво; сталий розвиток; туристичні та готельно-ресторанні послуги; менеджмент; маркетинг; безпечність товарів; економіка