Формування стратегії зовнішньоекономічної діяльності на засадах розвитку інноваційного потенціалу підприємства - Компаніченко Яна Сергіївна (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі розглянуті теоретичні аспекти інноваційної стратегії діяльності підприємства. Досліджено методологічний інструментарій стратегічного плану розвитку підприємства. Представлено аналіз зовнішнього стратегічного потенціалу підприємства. Визначено пріоритети зовнішньоекономічної діяльності ТОВ «Діотермікс» та представлені тенденція стратегії розвитку ТОВ «Діотермік». Обгрунтовані напрями покращення стратегічних можливостей підприємства ТОВ «Діотермік» та визначено удосконалення інноваційної стратегії розвитку ТОВ «Діотермік». Ця робота присвячена удосконаленню стратегії зовнішньоекономічної діяльності на засадах розвитку інноваційного потенціалу підприємства. У ході дослідження узагальнюються різні позиції щодо співвідношення конкретних понять. з’ясовано завдання стратегії зовнішньоекономічної діяльності на засадах розвитку інноваційного потенціалу підприємства.
Formation of the strategy of foreign economic activity on the basis of the development of the innovative potential of the enterprise
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “Магістр” за освітньо-професійною програмою Міжнародні економічні відносини зі спеціальності Міжнародні економічні відносини. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: інноваційна стратегія; підприємства; зовнішньоекономічна діяльність; міжкультурна взаємодія; стратегічна позиція