Застосування інноваційних цифрових технологій в маркетинговій діяльності підприємства сфери послуг - Карпюк Василь Володимирович (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
У роботі висвітлено розкрито сутність маркетингу послуг та визначено його значення в умовах постіндустріальної економіки. Проаналізовано сучасні інноваційні цифрові інструменти (AI, Big Data, VR/AR, автоматизація маркетингу) та вивчено світовий і вітчизняний досвід їхнього впровадження, що дало змогу виявити ключові вектори діджиталізації галузі. У практичній частині проведено комплексний аналіз ринку готельних послуг України та м. Львова, що дозволило ідентифікувати конкурентне середовище та споживчі тренди. На прикладі діяльності ТОВ «Євроготель» надано загальну характеристику підприємства та проведено детальний аудит наявних цифрових каналів комунікації. Окрему увагу приділено емпіричному дослідженню: проведено опитування клієнтів готелю, результати якого дозволили оцінити реальну ефективність використовуваних маркетингових інструментів та виявити прогалини в цифровій взаємодії зі споживачами. Наукова та практична цінність роботи полягає в обґрунтуванні комплексу заходів для ТОВ «Євроготель»: - короткострокові ініціативи: запропоновано швидкі рішення для оптимізації поточної маркетингової активності в мережі. - стратегічні перспективи: розроблено концепцію цифрової трансформації маркетингової екосистеми готелю, що спрямована на підвищення лояльності клієнтів та посилення конкурентних переваг на львівському ринку гостинності.
Application of innovative digital technologies in marketing activities of service companies
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою «Маркетинг» зі спеціальності «Маркетинг». Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2026.
Keywords: маркетинг послуг; цифрові технології; діджиталізація; готельний бізнес; ТОВ «Євроготель»; клієнтський досвід; маркетингова екосистема; цифрова трансформація