Проектування дорожніх знаків згідно ДСТУ 4001:2021 в середовищі Corel Draw - Валовий Юрій Анатолійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку з 10 використаних джерел та додатків. Основний зміст проекту викладено на 71 сторінках і містить 30 рисунків. Темою кваліфікаційної роботи є практичне застосування векторного графічного редактора CorelDraw для проектування дорожніх знаків згідно ДСТУ 4100:2021. Відповідно до повністю практичного спрямування даної теми досліджується інструментарій цільового редактора та наробляються практичні заходи для отримання проектів дорожніх знаків. Саме проектування має високу практичну значущість, оскільки стосується діючих стандартів ДСТУ 4100:2021.
Designing road signs in accordance with DSTU 4001:2021 in Corel Draw
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня "бакалавр" за освітньо-професійною програмою "Комп'ютерні науки" зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: графічний векторний редактор; проектування у графічному середовищі