Сільський туризм Львівської області: сучасний стан і перспективи розвитку - Волос Віталій Романович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Сільський туризм у Львівській області стає дедалі популярнішим як серед місцевих жителів, так і серед туристів з інших регіонів України та з-за кордону. Львівщина, з її багатою історією, культурними традиціями та мальовничими природними ландшафтами, є ідеальним місцем для розвитку сільського туризму. Це явище, що базується на активному відпочинку у сільській місцевості, пропонує не лише можливість відпочити від міської метушні, але й зануритися в автентичний спосіб життя, культурні традиції та гастрономію українського села.
Rural tourism in the Lviv region: current status and prospects for development
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Туризм” зі спеціальності 242 “Туризм і рекреація”. Львівський торговельно-економічний університет. Львів, 2025.
Keywords: туризм; відпочинок; сільський туризм; Львівщина