Місцеве самоврядування і його роль в управлінні організаціями - Рубаха Анастасія Ігорівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі проаналізовано особливості місцевого самоврядування для управління організаціями, у т.ч., у воєнний час. Виявлено особливості впливу органів місцевого самоврядування на управління підприємством. Досліджено характеристики фінансово-господарської діяльності суб’єкта мікропідприємництва Львівської територіальної громади – ТОВ «Західфлора». Розроблено пропозиції для підвищення ефективності управління підприємством за рахунок взаємодії з органами місцевого самоврядування. Надано рекомендації щодо удосконалення стратегічного планування розвитку територіальних громад.
Local self-government and its role in managing organizations
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: місцеве самоврядування; органи самоврядування; територіальна громада; держава; вплив; управління; організація; мікропідприємництво; структура; стратегія; прибутковість; продуктивність праці; трудовий колектив; ефект