Розробка ефективного рекламного звернення продукту - Вавринів Назар Степанович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі розроблена рекламна кампанія для бомбера «Армійська Авіація» готова до впровадження, сприяючи продажам і впізнаваності бренду. Звернення за моделлю AIDA охоплює Instagram, Facebook, YouTube, радіо, офлайн і email-розсилки, залучаючи аудиторію 18–35 років (77%). Тримісячний план кампанії з тизерами, промоцією, колабораціями та акціями є універсальним для інших продуктів. Прогноз: охоплення 50 000+ осіб, 200–300 продажів, ROI 150–200%. Патріотична тематика зміцнює лояльність, а рекомендації щодо Instagram корисні для інших українських брендів.
Developing an effective advertising message for a product
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою «Реклама у бізнесі» зі спеціальності 061 «Журналістика». Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: комунікації; реклама; рекламне звернення; одяг; цільова аудиторія; слоган; ідея; мотиви; патріотична тематика