Обґрунтування напрямів підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства - Ковальчук Дмитро Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
Досліджено теоретичні засади та зміст поняття “конкурентоспроможність товару” та характеристику сучасних теоретичних підходів до вивчення особливостей цього поняття. Охарактеризовано показники та методи оцінки конкурентоспроможності товару. У дослідницькій частині роботи вивчено сучасний стан розвитку та перспективи ринку кави України. Проведено та детально проаналізовано господарську діяльність СП “Галка Лтд”, визначено головних операторів даного ринку, а також їх частки. Виявлено конкурентоспроможність натуральної кави “Галка” СП “Галка Лтд” за результатами маркетингового дослідження. Зокрема, особливу увагу приділено вивченню думок комплексних споживачів та експертів щодо кави “Галка”. Виявлено вагомість факторів щодо вибору торгової марки кави, проведено оцінку конкурентоспроможності кави “Галка” у порівнянні з ідеальним товаром. На основі аналізу результатів маркетингового дослідження зроблені висновки та надані рекомендації щодо конкурентоспроможності продукції СП “Галка Лтд”.
Substantiation of directions of increase of competitiveness level of the enterprise’s products
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Маркетинг” зі спеціальності 075 “Маркетинг”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: конкуренція; конкурентоспроможність товару; показники конкурентоспроможності товару; методи оцінки; конкурентоспроможність