Соціальні методи управління персоналом організації - Сметана Іванна Валеріївна (My University, 2023)
У роботі розглянуто основі характеристики теоретико-методологічних засад управління організації із ряду вищезазначених вітчизняних праць серед українських вчених. Узагальнено оцінювання соціальних методів управління персоналом готельного-ресторанного комплексу «Інтурист». Проаналізовано теоретичну доцільність аналізу формування структури управління персоналом за науковим доробками. Виявлено актуальність підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанної справи. Обґрунтовано структуру управління готельно-ресторанного комплексу «Інтурист». Розроблено ефективні соціальні методи управління персоналом організації у ГРК «Інтурист".
Social methods of personnel management of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» зі спеціальності 073 «Менеджмент» – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: методи; соціальні методи; управління; структура; персонал