Управління розвитком власної торговельної марки в роздрібній торгівлі. - Pronin_Stanislav (Львівський торговельно-економічний університет, 2026)
Пронін С.С. Управління розвитком власної торговельної марки в роздрібній торгівлі. ТОВ “МЕТРО Кеш енд Кері Україна”, м. Львів. – Рукопис. Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2026. У роботі розкрито теоретичні засади та методичні інструменти управління розвитком власної торговельної марки в роздрібній торгівлі. Виявлено тенденції та розкрито особливості розвитку власної торговельної марки на українському ринку. Досліджено процес управління власними торговельними марками у ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна». За результатами дослідження обґрунтовано рекомендації з удосконалення управління розвитком власної торговельної марки в роздрібній торгівлі. Ключові слова: ритейл, власна торговельна марка, бренд, роздрібна торгівля, управління, торговельне підприємство, споживачі, роздрібна торговельна мережа, стратегія розвитку, стратегія управління.
Managing the development of your own brand in retail trade.
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2026.
Keywords: ритейл; власна торговельна марка; бренд; роздрібна торгівля; управління; торговельне підприємство; споживачі; роздрібна торговельна мережа; стратегія розвитку; стратегія управління