Особливості стратегічного планування. - Верба Марина Олександрівна (Львівський торговельно-економічний університет., 2023)
У роботі розкрито теоретичні засади та методичні інструменти стратегічного планування в системі менеджменту організації. Досліджено особливості стратегічного планування в системі менеджменту ТОВ «Щедро». Наведено організаційно-економічну характеристику діяльності ТОВ «Щедро». Оцінено ефективність стратегічного планування в системі менеджменту досліджуваного підприємства. За результатами дослідження обґрунтовано та запропоновано рекомендації з оптимізації процесу стратегічного планування в діяльності ТОВ «Щедро».
Features of strategic planning
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою “Менеджмент” зі спеціальності 073 “Менеджмент”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: менеджер; організація; функції менеджера; стратегія; стратегічний менеджмент; стратегічне планування; методи стратегічне планування; ефективність.