Інтернет-журналістика як новітній різновид журналістики - Ярошова Катерина Олександрівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі було розглянуто робота інтернет-медіа в Україні. Вплив соціальних мереж під час війни. Проаналізовано популярні інтернет ЗМІ в Україні. Проаналізовано популярний месенджер його переваги та шкоду. Виявлено значну роль медіа, включаючи маніпуляцію, дезінформацію та поширення фейкової інформації, у процесі поширення інформаційної війни. Розглянуто проблематику пропаганди, ІПСО та проросійських медіа. Надано рекомендації для покращення інтернет-журналістики та план дій для читачів щоб вберегти власну інформацію та не потрапляти під вплив пропаганди.
Internet journalism as the newest type of journalism
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною "Реклама у бізнесі" програмою "Реклама у бізнесі" зі спеціальності 061 "Журналістика. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024
Keywords: соціальні мережі; війна; ЗМІ (засоби масової інформації); медіа; інформація; інтернет-журналістика; месенджери