Удосконалення засобів реклами та PR підприємства - Верхівський Денис Вікторович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі подано комплексний підхід до вдосконалення рекламної та PR-діяльності МакДональдс в Україні, який інтегрує сучасні цифрові технології, локалізовані стратегії та інтерактивні формати, адаптовані до особливостей української аудиторії. Запропоновані креативні концепції, такі як «МакМоменти» та «МакКвест», а також стратегія «МакВайб України», базуються на використанні гейміфікації, доповненої реальності (AR), штучного інтелекту (AI) та аналізу великих даних (Big Data), що є новаторським для українського ринку швидкого харчування. Вдосконалення storytelling через персоналізацію та локальні наративи, а також інтеграція програм лояльності з соціальними мережами та благодійними ініціативами, такими як «МакЗірки України», додають унікальності підходу, враховуючи культурні та соціальні особливості України. Запропоновані програми корпоративної соціальної відповідальності у формуванні соціально відповідального іміджу бренду.
Improving the company's advertising and PR tools
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо-професійною програмою «Реклама у бізнесі» зі спеціальності 061 «Журналістика». Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025
Keywords: комунікації; реклама; PR; гейміфікація; доповнена реальність; сторітелінг; фаст фуд