ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА МЕНЕДЖМЕНТУ ЯК ІНСТРУМЕНТ ДОСЯГНЕННЯ МІСІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ - Головчак Володимир Володимирович (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
У роботі висвітлено теоретико-методологічні засади формування організаційної структури менеджменту. Досліджено організаційну структуру управління ФОП Волєгова А.В. у контексті впливу зовнішнього і внутрішнього середовища. Оцінено ефективність організаційної структури управління ФОП Волєгова А. В. Обґрунтовано пропозиції щодо основних напрямів удосконалення організаційної структури управління ФОП Волєгова А.В. як інструменту досягнення місії
The organizational structure of management as the instrument of the mission organization achievements
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: організаційна структура менеджменту; місія організації; проєктування; ефективність; удосконалення; стратегія; система управління