Організування діяльності менеджера організації - Подлеснюк Євгеній Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2023)
У роботі висвітлено теоретичні засади організування праці менеджера підприємства. Проаналізовано результати фінансово-господарської діяльності досліджуваного підприємства – ТзОВ «Центрком». Визначено особливості організації праці менеджера підприємства. Наведено пропозиції для удосконалення організації праці менеджерів підприємства «Центрком».
Organization of activities of the manager of the organization
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2023.
Keywords: менеджмент; організування; управлінська діяльність; праця; менеджер; ергономічність; планування; ефективність; технології; прибутковість; продуктивність праці; розвиток; трудовий колектив