Індустрія гостинності України у воєнний час - Попіль Юлія Романівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти індустрії гостинності, а також проаналізований розвиток індустрії гостинності та методика її дослідження. Узагальнено суть, індустрії гостинності; вплив пандемії та війни на ресторанне та готельне господарства в Україні. Проаналізовано особливості управління готелем «Kontrakt Boutique Hotel» під час війни. Досліджено формулювання стратегічної мети та принципів управління «Kontrakt Boutique Hotel» та проаналізовано стратегічний підхід до удосконалення управління «Kontrakt Boutique Hotel»
The hospitality industry of Ukraine in wartime
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “бакалавр” за освітньо професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: ндустрія гостинності; воєнний стан; переваги; готель; стратегія; мобільний додаток