Удосконалення технології м’ясних консервів поліпшеного складу - Кулічану Кароліна Іванівна (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробленню удосконаленої технології м’ясних консервів поліпшеного складу. У роботі зібрані, проаналізовані та узагальнені матеріали щодо наукових досягнень в технології м’ясних консервів на сучасному етапі. На основі власних спостережень і експериментальних досліджень удосконалено технологію м’ясних консервів профілактичного призначення із функціональними інгредієнтами. Розроблено і рекомендовано до впровадження проєкт рецептури та технологічної інструкції на паштет печінковий “Фантазія”. Проведені комплексні дослідження якості нових м’ясних консервів. Досліджено вплив функціональних інгредієнтів на харчову і біологічну цінність м’ясної продукції.
Improving the technology of canned meat with improved composition
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Харчові технології” зі спеціальності 181 “Харчові технології”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2025.
Keywords: м’ясні консерви; паштети; сировина; харчова цінність; біологічна цінність; виробництво; технологія; якість; рецептура; технологічна інструкція