Туристичний ринок України в структурі світового ринку туристичних послуг - Коротун Ігор Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У даній кваліфікаційній роботі вивчаються поняття ринку туристичних послуг, характерні риси ринку туристичних послуг та особливості функціонування ринку туристичних послуг та фактори його розвитку. У роботі представлений аналіз територіального розвитку міжнародного туризму, визначено оцінку впливу макро- та мікрофакторів на розвиток туристичного ринку, представлено наслідки та перебудова сучасної туристичної індустрії у зв’язку з пандемією COVID – 19. Розглянуті шляхи удосконалення ринку туристичних послуг за кордоном в контексті глобалізації. Робота також висвітлює заходи покращення розвитку співробітництва в туристичній галузі з країнами ЄС. На основі проведеного аналізу визначено перешкоди розвитку міжнародного туризму в Україні під впливом кризової ситуації.
The tourist market of Ukraine in the structure of the world market of tourist services
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою “Міжнародні економічні відносини” зі спеціальності “Міжнародні економічні відносини”. – Львівський торговельно -економічний університет. Львів. 2024
Keywords: ринок туристичних послуг; туристична індустрія; співробітництво в туристичній галуз; перешкоди розвитку міжнародного туризму