Формування споживчої цінності готельного продукту - Мельник Остап Юрійович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розглянуто теоретичні та прикладні аспекти формування споживчої цінності готельного продукту. Узагальнено суть і особливості готельного продукту; встановлено економічну природу категорії “споживча цінність готельного продукту” та узагальнено методичний інструментарій її оцінювання. Проаналізовано практику господарювання готелю “Атлас Делюкс” (м. Львів) та складові споживчої цінності його продукту, проведено споживчу оцінку показників формування цінності готельного продукту. Обґрунтовано напрями підвищення якості обслуговування гостей у готельному підприємстві, а саме: запропоновано механізм формування системи лояльності гостей, обґрунтовано маркетингові заходи формування споживчої цінності готельного продукту, зокрема впровадження маркетингу вражень.
Formation of the consumer value of a hotel product
Кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” зі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”. – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: послуга; готельна послуга; готельний продукт; споживча цінність; лояльність; маркетинг вражень