Розвиток круїзного туризмув Україні - Волков Дмитро Олександрович (Львівський торговельно-економічний університет, 2022)
Україна має потенціал для розвитку та самої організації круїзного туризму омиваючися морськими узбережжями, та сприятливому клімату. Але, маючи великий туристично-морський потенціал для розвитку, продуктивність використання круїзного туризму в Україні в рази менша загальносвітовому рівню розвитку
Development of cruise tourism in Ukraine
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм». – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2022
Keywords: круїзний туризм; потенціал; Україна