Удосконалення технології рибних виробів з використанням нетрадиційної сировини - Тимощук Нікола (Львівський торговельно-економічний університет, 2025)
топінамбур, рибні вироби, функціональні продукти, харчова цінність, технології виробництва, органолептичні показники, інулін, фізико-хімічні показники, функціональне харчування
Improvement of Fish Products Technology Using Non-Traditional Raw Materials
Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою “Харчові технології” зі спеціальності 181 “Харчові технології”. – Львівський торговельно економічний університет. Львів. 2025.