Антикризове управління підприємством в умовах воєнного стану - Пелех Петро Романович (Львівський торговельно-економічний університет, 2024)
У роботі розкрито суть, значення, особливості антикризового управління підприємством в умовах воєнного стану, систематизовано методи антикризового управління, представлено методичний інструментарій оцінювання санаційної спроможності підприємства у контексті антикризового управління. Проведено аналіз показників фінансово-господарської діяльності ТОВ "Молочна компанія "Галичина", прибутковості та ефективності управління, комплексну оцінку санаційної спроможності та ймовірності банкрутства в умовах війни. Представлено пропозиції рекомендації з обгрунтування стратегій фінансового оздоровлення підприємства, розробки новітніх підходів до оцінювання ймовірності банкрутства, оптимізації джерел фінансування антикризових програм підприємства в умовах війни.
Anti-crisis management of the enterprise in the conditions of martial law
Кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня “магістр” за освітньо-професійною програмою "Фінанси, банківська справа та страхування" зі спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування". – Львівський торговельно-економічний університет. Львів. 2024.
Keywords: антикризове управління; санаційна спроможність; банкрутство; антикризові програми; ефективність